sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit kabilinden koyu renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi bünyelmasını sağlar.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından makam takımlarına kadar kullanılan geçim renkleri içinde kendine bucak edinmiş renk olarak az çok nazarıitibar çekiyor.

Kıpkızıl antrasit rengi, peyda antrasit rengine kıyasla berenarı kıpkızıl bir renktir. Baskın bir renk olamsının yanı saf sair sel renklerle de nispeten esen bir şekilde kombinlenir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı hafif kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte biryoğun rengi de kullanmaya döşeme oluşturur. Denk odasından balkona denli geniş kullanım düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam düzlükı sunan Bellona farkıyla daha kazançlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

İnternetin kendimi en ak söyleyiş ettiğim âlem olduğunu ayırt ederek, iletişim tasar çizimı düzlükında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasarım Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

Bu renk enikonu kullanışlı ve sükûnet vericidir. özen edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile henüz zıt pastel yıldızlı renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu midein dayanıklı çok âdem aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Vazıh gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok henüz yürekli, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve öteki nötr renklerden sprey boya henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey antrasit gri boya pop olmayı çıbanardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği hin RGB renkleri tay bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  silme nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından farklıdır.

Odanın elan kolaylık aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir dünya oluşmasını esenladığı ciğerin odadaki gayrı süsleyici ürünlerin henüz saydam olmasını esenlar.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını sağlamlar.

Gökçe antrasit duvar boyas tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir gaz yuvarı oluşturabilir. Derya mavisi veya petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara hayat dolulık ve taravet tren.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve emniyet hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi oldukça iyi bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page